Horoskooppi Huomenna

BBC: n vuoden urheilupersoonallisuus on yksi urheilukalenterin odotetuimmista tapahtumista.

Kaikkien alojen urheilijat ja naiset kokoontuvat juhlimaan kaikkia saavutuksia, jotka liittyvät brittiläiseen urheiluun koko vuoden 2018 ajan.

missä on jason orange

Mo Farah on hallitseva mestari, mutta palkinnolla on uusi nimi, kun voittaja julkistetaan myöhemmin tänä iltana.

Lyhyt lista on juuri julkistettu, ja Harry Kane johtaa Tour De Francen voittaja Geraint Thomasin ja Formula 1 -mestarin Lewis Hamiltonin rinnalla.

Heidän mukanaan ovat pikajuoksija Dina Asher -Smith, luurankourheilija Lizzy Yarnold ja kriketti James Anderson - mutta Tyson Fury ei ole paikalla.

Nyrkkeilijä on hämmästyttävä laiminlyönti, koska se on tuettu 3/1, mikä tekee hänestä yhden vedonvälittäjien suosikeista viedä palkinnon kotiin.

Tässä ovat kaikki kilpailijat pokaalin nostamiseen.

Harry Kane - 15/8

Kane oli Englannin paras pelaaja kesän MM -kisoissa (Kuva: Reuters)

Tottenham Hotspur -joukkueen johdonmukainen tavoitteiden lähde, hyökkääjä Harry Kane on viettänyt unohtumattoman vuoden 2018.

Kane sai päätökseen toisen tähtiluokan Valioliiga -kauden, joka teki 30 maalia ja lisäsi 11 laukausta cup -kilpailuissa.

Sitten tuli maailmancup, jalkapallon mahtavin vaihe, eikä Kane pettynyt. Hän oli yksi johtavista hahmoista Englannin parhaassa ulkomaisessa turnauksessa maaliin jälkeen Italia 90, kun Three Lions saavutti välierän.

Turnaus oli myös lähtökohta Englannin ensimmäiselle rangaistuspotkukilpailulle maailmancupin historiassa, mutta Kane muistaa eniten aikansa Venäjällä olemalla ensimmäinen Englannin pelaaja, joka voitti Golden Bootin Gary Linekerin jälkeen Meksikossa 86.

1011 enkeli numero rakkaus

Geraint Thomas - 9/4

Thomasista tuli vasta kolmas britti, joka voitti Tour de Francen (Kuva: AFP)

Team Skyn ​​Walesin velho Geraint Thomasilla oli vuosi muistettavaa vuoden voiton jälkeen Tour De France -turnauksessa.

Hänestä tuli vasta kolmas britti, joka voitti kiertueen Bradley Wigginsin ja Chris Froomen viime vuosien menestysten jälkeen.

Tourin lisäksi Thomas saavutti ensimmäisen sijan aika -ajoissa maanteiden mestaruuskisoissa aiemmin tänä vuonna uransa kuuluisimman vuoden päättämiseksi.

Lewis Hamilton - 10/3

Hamilton voitti viidennen maailmanmestaruutensa tänä vuonna (Kuva: James Moy Photography/PA Images)

Lewis Hamiltonia pidettiin laajalti yhtenä historian parhaista Formula 1 -kuljettajista, ja hän suoritti toisen punnan vuoden viidennen maailmanmestaruuden kanssa.

Hamilton voitti 11 Grand Prix -tapahtumassa matkalla mestaruuteen, kun hän ohitti Sebastian Vettelin haasteen.

33-vuotias haluaa lisätä Vuoden urheiluhenkilö-gongin muihin henkilökohtaisiin palkintoihin, jotka hän on lunastanut viimeisten 12 kuukauden aikana: Hawthorn Memorial Trophy, jonka hän voitti ennätyksellisen kahdeksannen kerran, ja FIA Pirelli Pole Position Award, jonka hän haki neljättä kertaa.

Dina Asher -Smith - 12.12

Asher-Smith on todennäköisin nainen, joka voittaa palkinnon (Kuva: Getty Images Europe)

Brittiläinen pikajuoksija Dina Asher-Smith on aloittanut salamannopeasti nuoren yleisurheilunsa ja kerännyt lukuisia mitaleja kansallisella ja kansainvälisellä näyttämöllä.

Asher-Smith voitti kultamitalit Kansainyhteisön kisoissa 4x100 m viestissä ja 100 m, 200 m ja 4x100 m viestissä Berliinin EM-kisoissa sekä päättyi vuoteen yhteisenä nopeimpana naisena yli 100 m ja nopein yli 200 m

Hän on myös äskettäin voittanut BT Sport Action Woman of the Year -gongin.

Lizzy Yarnold - 33/1

Lizzy Yarnold on ulkopuolinen pääpalkinnon saaja (Kuva: Getty Images AsiaPac)

Lizzy Yarnold päätti merkittävän luurankouransa huipulla, kun hän voitti talviolympiakullan Pyeongchangissa helmikuussa.

Yarnold on vanhin henkilö, joka on koskaan voittanut luurankokultaa, puolustaen kruunua, jonka hän voitti neljä vuotta aiemmin Sotšissa.

30-vuotias taisteli loukkaantumisesta ja sairaudesta voittaakseen kruunun dramaattisesti ja asetti ennätyksen viimeisessä ajassaan.

ranskalaisen luistelijan mekon toimintahäiriö

Hän on sittemmin ilmoittanut jäävänsä eläkkeelle urheilusta ja lopettanut upean uran jäällä.

James Anderson - 80/1

Anderson on yllätysluettelo suosikkilistalle (Kuva: REUTERS)

Englannin tähti James Anderson tuli menestyksekkäimmän nopean keilaajan testikriketissä aiemmin tänä vuonna.

Merimies ylitti Glenn McGrathin, kun hän otti 564. kokoväylänsä Intiaa vastaan ​​Ovalissa.

36-vuotias Burnleyn mies on ollut tukipilari Englannin puolella yli vuosikymmenen ajan, eikä hän näytä merkkejä hidastumisesta.

Hän auttoi heitä testaamaan sarjan voittoja Intiasta ja Sri Lankasta, kun he palasivat pettymyksestä Ashesin viime talven tappiosta.

Lue lisää

BBC: n vuoden urheiluhahmo 2018
Thomas kruunattiin SPOTY -voittajaksi Monger -puhe & amp; lyhentää & apos; tekijä Balding Hamilton arvosteli slummien kommentteja Fanit haisevat, kun Fury jätti finalistit