Derby 1-2 Manchester United RECAP: Chongin ja Pellistrin maalit sinetöivät voiton ennen kautta

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Siirtopäivitys: Man Utd 'sopi henkilökohtaisista ehdoista' Varanen kanssa

Avaintapahtumat

Manchester United aloitti valmistelunsa ennen kauden voittoa ystävällisesti Derby Countyn Pride Parkissa

Ole Gunnar Solskjaerin miehet saivat 2-1-voiton mestaruussivulta Red Devilsin johdolla. kuvake Wayne Rooney.

Tahith Chong, joka on liittynyt lainaksi Birmingham Cityyn, teki hyvän ensimmäisen puoliajan maalin ja vei Unitedin johtoon.

Ja Uruguayn Facundo Pellistri kaksinkertaisti edun toisen erän alussa, kun Solskjaer oli hullu yhdeksän vaihtoa tauolla.

Colin Kazim-Richards pienensi maksurästit, ennen kuin Jesse Lingard räpytti poikittaispalkkia myöhään, kun United otti voiton.

Derby: Roos, Byrne, Jagielka, Davies, Buchanan, Bird, Shinnie, Aluko, Lawrence, Morrison, Baldock

Man Utd: Heaton, Mata, Greenwood, Wan-Bissaka, Williams, Levitt, Elanga, Garner, Tuanzebe, Mengi, Chong

14:49 AVAINTAPAHTUMA

Kokopäiväinen-Derby 1-2 Man United

Se päättyy Unitedin voittoon, mutta Derby työnsi heidät lujasti.

Ole Gunnar Solskjaer on tyytyväinen pelaajiensa harjoitteluun ja rohkaisee lapsia.

Mitä tulee Derbyyn, he saavat paljon rohkaisua esityksestään yhtä Valioliigan isoja poikia vastaan.

jack p shepherd baby

Derbyn kampanja alkaa 7. elokuuta kotipelillä Huddersfieldiä vastaan. Uniedin osalta he aloittavat Valioliiga -kauden viikkoa myöhemmin, Leedsin kotona.

14: 43Ricky Charlesworth

Viimeiset viisi minuuttia

United pitää palloa otteessaan voitosta.

Älä kuitenkaan sulje pois Derbyä. Hei, olet näyttänyt terävältä koko päivän, ja epäilemättä jahtaa moraalia parantavaa taajuuskorjainta.

14:39 Ricky Charlesworth

Kulma

Rams murtuvat nopeasti ja Kazim-Richards & apos; keskusta on kulman takana.

Kotijoukkueen fanit yrittävät huutaa joukkueensa tasoitukseksi.

14:37 Ricky Charlesworth

Ja tässä Derbyn tavoite

Derbyn suuren liikevaihdon sieppauksen ja Kazim-Richardsin laadukkaan viimeistelyn esimerkki #mufc pic.twitter.com/WCswgEoHOZ

- James Thomas (@mcdreeamie) 18. heinäkuuta 2021
14:36 ​​Ricky Charlesworth

Unitedin toinen maali

Shola Shoretire @FPellistri07

Ihana linkki kahdelta #MUAkatemia hyökkääjät kaksinkertaistavat etumatkamme #MUFC

- Manchester United (@ManUtd) 18. heinäkuuta 2021
14:32 Ricky Charlesworth

Baari!

Jesse Lingard torjuu laukauksen poikittaispalkista, kun Marshall on hyvin lyöty.

Se avautuu hienosti kohti viimeisiä 15 minuuttia.

14:29 Ricky Charlesworth

Kiinni!

Derby on todella antamassa sille mahdollisuutta, ja Isaac Hutchinson menee lähelle häikäisevällä askeleella, joka lentää juuri tolpan ohi.

Tavoitteesta lisää

Väkijoukko kehotti Kazim-Richardsia ampumaan ja hän pakotti hänet päästämään repiä noin 30 metrin päähän laukauksella, joka lensi Lee Grantin ohi.

Derby muuttuu

County tuo mukanaan paljon pelaajia, mukaan lukien Skotlannin maalivahti David Marshall.

14:17 AVAINTAPAHTUMA

PÄÄMÄÄRÄ

2-0 vieraille ja hyvin tehty maali.

Facundo Pellistri pyörii maalivahtia ja koskettaa joukkuetta ihastuttavan siirton jälkeen.

14:12 Ricky Charlesworth

Muutokset vaikuttavat virtaukseen

Unitedin pelivirtaan ovat epäilemättä vaikuttaneet niin monet muutokset.

Vain heidän kaksi keskipuoliskoa ovat pysyneet kentällä uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

14: 06Ricky Charlesworth

Kiinni!

Alex Telles & apos; Vapaapotku siirtyy kulman taakse, kun United näyttää aloittavan nopeasti toisen puoliajan.

14: 02 Ricky Charlesworth

Takaisin käynnissä

Lee Grant, entinen Derbysta, on Heatonin sijasta yksi yhdeksästä Unitedin muutoksesta.

Colin Kazim-Richards on isäntänä.

13: 55Ricky Charlesworth

Paljon muutoksia

Kuten odotettiin, korvikkeita on tehty.

Jesse Lingard, Andreas Pereira ja Nemanja Matic ovat kaikki mukana Unitedissa.

13:48 Ricky Charlesworth

Puoliaika

United johtaa tauolta 1-0 Tahith Chongin maalin ansiosta.

Odota paljon muutoksia toiselle puoliskolle.

13:45 Ricky Charlesworth

Greenwood menee lähelle

Suloinen juoksu päättyy, kun Mason Greenwood näkee laukauksen taipuneen.

Se on ensimmäinen todellinen vaikutus, jonka hyökkääjä on tehnyt tänään.

13:40 Ricky Charlesworth

Tallentaa!

Tom Heaton tekee loistavan torjunnan pitääkseen Derby -pelaajan vain muutaman metrin päässä Curis Daviesin jälkeen. pudotettava otsikko.

Tärkeää maalivahtia debyyttiltä

13:36 Ricky Charlesworth

United pitää siistin hallussaan

Ramsilla on vaikeuksia saada pallo haltuunsa Unitedin hallussa.

Se on kärsivällisyyden testi mestaruuden puolelle.

13: 33Ricky Charlesworth

Mahdollisuus!

Tom Lawrence nyökkäsi, kun pallo nousi hänelle mukavasti keskeltä.

Puolivälissä puolivälissä

Juomat katkeavat. Ja se on hyvin ansaittu tässä kuumuudessa.

KLO 20: 20 AVAINTAPAHTUMA

PÄÄMÄÄRÄ

Tahith Chong ampuu kotiin toisella yrityksellä sen jälkeen, kun Kelle Roos epäonnistui ensimmäisessä yrityksessään.

1-0 United

13:13 Ricky Charlesworth

Derby nostaa ennakkoa

Isännät ovat saaneet muutamia kulmia ja uhanneet lyhyesti juuri nyt, mutta Tom Heaton vastasi kesytysyritystä.

Rohkaisevaa isännille.

13: 07Ricky Charlesworth

Man United -fanit hyvällä äänellä

Vierasjoukkueella on hyvä ääni, ja heidän joukkueensa nauttivat paljon palloista alkuvaiheessa.

13: 03Ricky Charlesworth