Jorginhon viesti Lionel Messille ja Cristiano Ronaldolle Chelsean tähtien rohkean Ballon d'Or -vaatimuksen keskellä

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Chelsean keskikenttäpelaaja Jorginho on kertonut mahdollisuuksistaan ​​voittaa tämän vuoden Ballon d'Or -palkinto sen jälkeen, kun hän on ollut tärkeä rooli menestyksessä klubille ja maalle.

Brasiliassa syntynyt keskikenttäpelaaja auttoi klubijoukkuettaan saavuttamaan merkittävän Mestarien liigan menestyksen viime kaudella, ennen kuin hänellä oli ratkaiseva rooli Italian nostettua Euroopan mestaruuden.

Nämä ovat kaksi kilpailua, joilla on yleensä merkittävä painoarvo rankingissa maailman parhaan pelaajan kruunaamiseksi kalenterivuodeksi - eikä kenelläkään muulla ollut aloitusroolia jokaisessa menestyksessä (Jorginhon klubi ja kansainvälinen joukkuetoveri Emerson Palmieri oli molemmissa joukkueissa).

Jorginho, 29, esitti sarjan tähtiä molemmissa cup -kilpailuissa, ja myöhemmin hänet mainostetaan mahdollisena tämän vuoden Ballon d'Or -kruunun voittajana.

Jorginho juhlii voittoaan Euro 2020 -tapahtumassa Italian kanssa Englannin vastaisen finaalin jälkeen (Kuva: Pool REUTERSin kautta)

Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo ovat hallinneet palkinnon tänä vuonna vain muutamia erinomaisia ​​ehdokkaita.

Messi auttoi Argentiinaa tämän vuoden Copa America -kruunuun - 34 -vuotiaan ensimmäisen kansainvälisen menestyksen - ja näytteli jälleen seurassaan, mutta Barcelona sijoittui La Ligan kolmanneksi ja putosi Mestarien liigan neljännesvälierissä.

Ronaldo sijoittui EM -kisojen Golden Boot -voittajaksi, mutta kolme näistä maaleista oli rangaistuspotkuja, ja hänen seurajoukkueensa Juventus jäi viime kaudella Serie A: ssa ja Euroopassa.

Robert Lewandowski - joka rikkoi kaikkien aikojen Bundesliigan kaikkien aikojen maalintekijäennätyksen yhdessä kampanjassa uskomattomalla 41 maalilla vain 29 ottelussa - ei maistanut menestystä Euroopassa Bayern Münchenin kanssa, kun taas Puola putosi ryhmävaiheesta EM -kisoissa 2020.

Yksilölliset palkinnot määräytyvät usein sen mukaan, mitä pelaaja on voittanut klubille ja maalle kyseisenä kalenterivuonna - Lewandowski olisi todennäköisesti kaatanut palkinnon vuonna 2020 (koska Bayern voitti kolminkertaisen), mutta palkinto peruutettiin kyseisenä vuonna.

Kuka pitäisi kruunata Ballon d & apos; tai voittajaksi vuonna 2021? Kommentoi alle

Messi on palkinnon viimeisin voittaja, kun hän voitti ennätyksellisen kuudennen mestaruuden vuonna 2019, kun hän voitti Liverpoolin puolustajan Virgil van Dijkin ja Ronaldon kruunuun.

Jorginho on nyt ehdottanut, että hän voisi olla kilpailija, koska ”kukaan ei ole voittanut enemmän kuin minä tällä kaudella” - hänen kaksinkertaisen menestyksensä jälkeen.

Jorginho kertoi SportTV : 'Meillä kaikilla on unelmia.

'Mutta olen rehellinen, se riippuu kriteereistä, joihin päätös perustuu.

'Jos puhumme lahjakkuudesta, tiedän, etten ole maailman paras. Mutta jos se jatkaa mestaruuksia, kukaan ei ole voittanut enempää kuin minä tällä kaudella.

Kuinka voisin verrata itseäni [Lionel] Messiin, Neymariin tai Cristiano Ronaldoon? Niillä on minulle täysin erilaiset ominaisuudet. Mutta toistan, se riippuu kriteereistä. ''

michael jackson plastiikkakirurgia

Syvällä keskellä oleva keskikenttä teki vaikutuksen Italiassa kaikkina euroina, mutta jätti tilaisuuden sinetöidä voiton viimeisessä rangaistuspotkukilpailussa Englantia vastaan, kun Jordan Pickford pelasti hänen ponnistelunsa, ennen kuin Gianluigi Donnarumma kiisti Bukayo Sakan - maalivahti kruunattiin. turnauksen pelaaja.

Haluatko ainutlaatuisen esikauden esikatselun klubistasi - sekä postilaatikkoosi että postilaatikkoosi? Siirry tänne saadaksesi lisätietoja ja suojataksesi kopiosi.