'Puhutaan kuudesta vauvasta!': Jurgen Klopp laulaa Liverpoolin Mestarien liigan voiton jälkeen

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Jurgen Klopp juhli Liverpoolin Mestarien liigan voittoa laulamalla version Salt-N-Pepa-kappaleesta Let & apos; s talk of sex.

Liverpool voitti Valioliigan kilpailijat Tottenhamin 2-0 voittaakseen Euroopan kilpailun ensimmäistä kertaa sitten kuuluisan voiton vuonna 2005 Istanbulin AC Milania vastaan.

Mohamed Salah vei punaisen johtoon Wanda Metropolitanon rangaistuspaikalta, ennen kuin varajäsen Divock Origi teki 87. sijan siirtääkseen pelin Mauricio Pochettinon ulkopuolelle.

Se oli kuudes kerta, kun Liverpool voitti Mestarien liigan pokaalin ja myös Kloppin ensimmäisen hopeaesineen sen jälkeen, kun hän otti Merseysiden seuran haltuunsa vuonna 2015.

tanssia jäällä gemma collins syksy

Ja saksalainen pomo juhli laulaen muokatun esityksen klassisesta osumasta, urheillen massiivista, säteilevää hymyä norjalaisen TV -kanavan Viasport Fotballin haastattelun aikana.

St pancrasin putki kartta

Klopp hymyili hymyillen laulaessaan 'Puhutaan kuudesta vauvasta'

Klopp oli pilvessä yhdeksän voitettuaan lopulta klubipallon pääpalkinnon, ja hän oli kahdesti maistanut tappion finaalissa.

Puhuessaan BT Sportille heti pelin jälkeen emotionaalinen Klopp julisti: Olen niin iloinen poikien puolesta, olen niin onnellinen kaikkien näiden ihmisten puolesta, olen niin onnellinen perheeni puolesta.

Klopp juhli uransa suurinta yötä Madridissa (Kuva: Twitter)

Tänä iltana tästä tulee hieno. Tämä voi olla elämäni paras yö, ammatillisesti.

rik mayall naimisissa

Tämä on niin tärkeää. Meillä on omistajiamme, jotka eivät koskaan painosta meitä, he vain tukevat ja sanovat 'voit toimittaa tämän'. Ne ovat loistavia.

Häntä tervehti myös kippari Jordan Henderson, joka sanoi, että heidän menestyksensä ei olisi mahdollista ilman inspiroivaa saksaa.

Kippari Jordan Henderson kiitti Kloppin vaikutusta manageriin (Kuva: AFP/Getty Images)

'Ilman tätä johtajaa tämä on mahdotonta', Henderson sanoi.

- Elätte vaikeita aikoja kauden aikana, mutta se, mitä hän on tehnyt tulonsa jälkeen, on uskomatonta.

'Siellä on sellainen yhteenkuuluvuus, hän on luonut erityisen pukuhuoneen - kaikki ylistys kuuluu johtajalle.'

jalkapallomanageri 2019 halvin hinta

Lue lisää

Mestarien liigan finaali
Niukasti verhottu pikihyökkääjä pysähtyy finaaliin 6 puhetta finaalista Fanit höyrystyvät YouTube -streamin häiriöissä Fani pidätettiin masturboinnista Madridissa