Olympialaisten uinti sankari Adam Peaty esittelee vaikuttavia Superman-punnerruksia, jotka auttoivat häntä voittamaan kultaa Riossa 2016

Muut Urheilulajit

Horoskooppi Huomenna

Ison-Britannian olympialaisten uintisankari Adam Peaty on osoittanut uskomattomia voimapainostustaitojaan tässä loistavassa Instagram-viestissä.

ovat johnny vaughanin ja michael vaughanin sukulaisia

21-vuotias Uttoxeterista voitti Ison-Britannian ensimmäisen mitalin Rion olympialaisista, mikä päättyi 28 vuoden odotukseen Ison-Britannian miesten uimakultaan.

Hän esitteli käsivarsiensa räjähtävän voiman videossa, joka ammuttiin kun hän treenasi ennen Rion kisoja.

Unionin lipulla taustalla kuvattu Peaty työntyy hitaasti irti maasta ennen kuin taputtaa ilmassa.

Peaty lähtee liikkeelle tehon painamisen aikana

Hän valmistautuu taputtamaan ilmassa

Hän näyttää puristustaitonsa

Adam Peaty juhlii sen jälkeen, kun hän rikkoi maailmanennätyksen ja voitti kultaa miesten 100 metrin rintauinnin finaalissa

Peaty oli kaukana kentän luokasta (Kuva: AFP/Getty)

Ei sen jälkeen, kun Adrian Moorhouse vuonna 1988 oli brittiläinen mies voittanut olympiaurheilun ja Peaty voitti saman 100 metrin rintauinnin maailmanennätyksessä 57,13 sekuntia ja yli 1,5 sekuntia.

Mutta Peaty, jolla on kaksinkertainen olympiavoittaja ja nelinkertainen mitalisti Rebecca Adlington mentorina ja hänen Derbyn kaupungin valmentaja Mel Marshall opastaa häntä, ei jää lepäämään laakereillaan.

Hän odotti jo innolla parannuksia vertaansa vailla olevaan suorituskykyyn, kun hän palaa harjoitteluun Repton Schoolissa ja Loughborough Universityssä ansaitun tauon jälkeen.

Peaty, joka kilpailee perjantaina 4x100 metrin sekauinnassa, sanoi: 'Kyllä, olen valmis. Minulla on yksi maailman parhaista mentoreista Melissa. Hän on ollut siellä ja tehnyt kaiken.

- Ja puhun Beckylle melko paljon. Hän on ollut siellä ja tehnyt kaiken.

'Mutta en aio tyytyä tähän. Aion työntää eteenpäin.

Peaty rikkoi oman maailmanennätysmerkinsä (Kuva: AFP/Getty)

'Olen varma, että jokainen kultamitalisti sanoo näin, mutta minä ja Mel toimimme eri tavalla ja pyrimme aina huippuosaamiseen ja itsensä parantamiseen.

milloin laitat joulukoristeita

'On hyvä palata Reptoniin, palata Loughboroughiin ja poimia alueita, joita voimme parantaa.

'Mutta nyt nauti siitä, suorita tämä viesti ja toivottavasti saat toisen hyvän esityksen Team GB: lle.'

Peaty aikoo nyt muuttaa pois perheen kodista, jonka hän jakaa äitinsä Caroline ja isä Mark kanssa, jotka olivat Riossa katsomassa häntä yhdessä tyttöystävänsä Anna Zairin kanssa, 19-vuotias Loughborough'n yliopiston psykologian opiskelija.

'Ainoa syy, miksi en muuttanut pois, oli voittokaava', sanoi Peaty, joka ei nähnyt syytä mullistukselle Rion rakentamisen aikana.

'' En voi lakata puristamasta itseäni '', Zair kirjoitti Twitterissä maanantaiaamuna herättyään tajuamaan, että hänen poikaystävänsä on olympiavoittaja.

Peatyn 74-vuotiaan isoäidin Mavis Williamsin täytyy olla myös epäuskoinen.

kuinka pitkä on black friday

Hän oli järkyttynyt, kun hänelle kerrottiin, että hänen Twitter -seuraajansa olivat kasvaneet kymmenistä tuhansiin muutamassa tunnissa ja heistä tuli selvä voittaja ystävällisessä seuraajataistelussa äitinsä kanssa.

Ja Peaty odottaa innolla tapaamistaan ​​nanon kanssa.

'Nanni merkitsee minulle maailmaa. Toivottavasti hän on ylpeä ', hän lisäsi.

'Hän on hieno nan. Hän on aina myös uskonut minuun. Minusta on hauskaa, että he kilpailevat siitä, mutta sellainen perhe me olemme.

21-vuotias hallitsi alusta loppuun (Kuva: AFP/Getty)

'En malta odottaa, että pääsen kotiin kotini luo ja halaan häntä massiivisesti.

'' (Mutta) meillä on vielä tehtävää ja jatkamme sekajulkaisua. ''

Britanniaa kritisoitiin karkeasti siitä, että hän voitti Lontoossa 2012 vain kolme mitalia uima -altaassa, joista kukaan ei ollut kultaa.

Mutta kaksi voitettiin toisena uintifinaalin iltana täällä, Peaty johti ja Jazz Carlin lisäsi hopeaa 400 metrin vapaauinnissa.

Britannian joukkueella on mahdollisuus mitaliin sekajulkaisussa, jossa on kaksi pituutta jokaisesta lyönnistä, erityisesti Peatyn mukana.

Se on yksi monista muista mitalimahdollisuuksista altaassa, mutta yksikään niistä ei ole niin naulattu kuin Peaty.

lidl adventtikalenteri 2017

Hän yllättyi jopa itsestään rakkuloilla viimeisen kerran, mikä jätti hänet miettimään 'Missä kaikki ovat?'

Peaty oli selkeä suosikki, joka osallistui kisoihin maailmanmestarina ja historian ainoana miehenä, joka ui alle 58 sekuntia.

Peatyn kulta on ensimmäinen mitali Team GB: lle (Kuva: AFP/Getty)

Hän paransi omaa maailmanennätystään lauantaina, kun se oli 57,55 ja oli 0,07 hitaampi semifinaalissa, kun hän pääsi nopeimmin.

Ja hän lähti yhä nopeammin ylivoimaiseen voittoon.

numeron 30 merkitys

Hän suoritti ensimmäiset 50 metriä 26,61, 0,08 alle maailmanennätysnopeuden ja myrskyisän toisen pituuden ansiosta hän paransi voittoaan nopeammin kuin hän oli kuvitellut.

Lontoon vuoden 2012 mestari, eteläafrikkalainen Cameron van der Burgh oli toinen 58,69 ja Yhdysvaltain Cody Miller kolmas 58,87.

Peaty sanoi: ”Aioin hyvin päästä alle 57,9: n lämmössä, mutta se teki minut todella hämmästyneeksi.

- Pidin kylmän pään puolivälissä ja työnsin sitten taas eteenpäin.

'(Mutta) johdonmukaisuus merkitsee minulle paljon enemmän kuin yksittäiset ajat.'

Adam Peaty kilpailee maailmanennätyksen rikkomisesta ja voittaa kultaa miesten 100 metrin rintauinnin finaalissa

Peaty johti liikkeelle lähdöstä (Kuva: AFP/Getty)

Peaty vaati kultaa uudessa ennätysajassa (Kuva: AFP/Getty)