Lontoon maratonin 2017 tulokset, ajat ja voittajat Mary Keitanyn rikkoessa naisten ainoan maailmanennätyksen

Muut Urheilulajit

Horoskooppi Huomenna

Kenian juoksijat hallitsivat Lontoon maratonia, kun Daniel Wanjiru ja Mary Keitany voittivat miesten ja naisten eliittikilpailut.

Keitany teki uuden vain naisten maailmanennätyksen prosessissa ja ylitti maaliviivan 2:17:01, mikä on kaikkien aikojen nopein aika sen jälkeen, kun miehet ja naiset alkoivat kilpailla erikseen.

Samaan aikaan Wanjiru voitti kaikkien aikojen ensimmäisen Lontoon maratonin ja pidätti kilpailun ylivoimaisen suosikin Kenenisa Bekelestä.

Miesten pyörätuolikilpailussa David Weir teki seitsemän Lontoon maratonin voiton ennätyksen.

37-vuotias monimitalin voittanut paralympialainen ohitti Tanni Gray-Thompsonin kuuden voiton ennätyksen, kun hän otti tittelin suoraan Sveitsin Marcel Hugilta.

Hän ylitti maaliviivan 1 tunnin 31 minuutin ja 6 sekunnin kuluttua, vain päivä sen jälkeen, kun hän oli muuttanut mieltään siitä, että kilpailu oli hänen viimeinen.

paras maitokorvike vastasyntyneelle

Naisten pyörätuolikilpailussa Manuela Schar voitti ensimmäisen voitonsa Lontoossa.

Katso täydellinen luettelo tuloksista alta ...

LIVE: Seuraa kaikkia Lontoon maratonin tapahtumia live -blogissamme

Kenian Daniel Wanjiru juhli ensimmäisen Lontoon maratoninsa voittoa (Kuva: REUTERS)

Kemnyan Mary Keitany voittaa kolmannen Lontoon maratonin (Kuva: PA)

David Weir teki seitsemän Lontoon maratonin voiton ennätyksen (Kuva: REUTERS)

Sveitsiläinen Manuela Schar voitti ensimmäisen Lontoon maratonin (Kuva: Getty Images Europe)

Miesten eliitti

Daniel Wanjiru voitti ensimmäisen Lontoon maratonin tittelin sunnuntaina tultuaan kotiin 2 tunnin 5 minuutin 48 sekunnin aikana.

Kenialainen voitti kisan vain viisi sekuntia ennen ylivoimaista suosikkiaan Kenenisa Bekeleä.

Bekele omistaa 5000 metrin ja 10 000 metrin maailmanennätykset sekä kahdeksan olympia- ja maailmanmestaruutta.

Hän oli pyrkinyt voittoon ja rikkoi Dennis Kimetton ennätyksen 2:02:57 - asetettu Berliinissä vuonna 2014 - pyytäessään kilpailun järjestäjiä tahdistimia tuomaan hänet puoliväliin noin kello 61:30 - maailmanennätysvauhtia.

mitä 1717 tarkoittaa

Mutta Wanjiru teki loistavasti pidätelläkseen Bekeleä viedäkseen kotiin ensimmäisen tittelinsä Lontoossa ja uransa suurin voitto .

10. Michael Shelley (AUS) - 2:11:38

Katso täydelliset tulokset osoitteesta Lontoon maratonin viralliset tulokset -sivu täältä.

Naisten eliitti

Kenialainen Mary Keitany voitti kolmannen Lontoon maratonin ja rikkoi näin maailmanennätyksen.

Hän ylitti rajan 2 tunnissa 17 minuutissa 1 sekunnissa ottaakseen kaikkien aikojen nopeimman ajan siitä lähtien, kun miehet ja naiset alkoivat kilpailla maratoneissa erikseen.

Keitany voitti Etiopian Tirunesh Dibaban, joka sijoittui toiseksi, sen jälkeen, kun Dibaba alkoi taistella rantakadulla ja jopa pysähtyi jossain vaiheessa, kun hän näytti kytkevän vatsansa.

fantasia Premier League 2016/17 -sovellus

Alyson Dixon oli ensimmäinen brittiläinen juoksija linjan toisella puolella ja sijoittui 12. sijalle sinetöidessään paikkansa GB: n joukkueessa kesän MM-kisoissa, kun viisinkertainen olympiavoittaja Jo Pavey putosi 16 mailin jälkeen.

Kenian Mary Jepkosgei Keitany juhlii (Kuva: REUTERS)