Kuka voitti I'm A Celebrity 2020 -kilpailun? Giovanna Fletcher voitti live -finaalin

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Giovanna Fletcher on voittanut I & m A Celebrity 2020 -tapahtuman, isännät Ant McPartlin ja Dec Donnelly ilmoittivat suorassa ITV -finaalissa.

McFly -laulajan Tom Fletcherin kirjoittaja, podcast -isäntä ja vaimo oli sanaton, kun äänet saapuivat.

Sanottiin, että ennätysvuoden aikana annettiin 12 miljoonaa ääntä, mutta äänestyslukuja ei vielä julkisteta.

Jordan North, Giovanna ja Vernon Kay olivat finalistit, jotka jäivät taistelemaan linnan kruunusta.

Mutta vain vähän kruunusta jäi Vernon Kay kolmanneksi, Giovanna ja Jordan lähtivät selvittämään, kuka oli voittanut näyttelyn keskenään.

Giovanna Fletcher on voittanut I & m A Celebrity 2020 -kilpailun (Kuva: ITV)

Shane Richie oli sijoittunut neljänneksi torstain esityksen aikana, ja katsojat äänestivät voittajaansa, kunnes Ant ja Dec jakivat voittajansa perjantain jakson loppupuolella.

rod stewart eturauhassyöpä

Tämä oli ensimmäinen sarjan sarja, joka esitettiin Walesissa koronavirusrajoitusten vuoksi.

Giovannasta tuli linnan ensimmäinen kuningatar - sitä ei ole vielä vahvistettu, palaako show Walesiin.

Giovanna Fletcher sai kruunun (Kuva: ITV)

ted bundy syyttömäksi

Lue lisää

Olen julkkis 2020
Kuka kruunattiin voittajaksi? Miten finaali oli erilainen Giovannan pojan hämmästyttävä reaktio Tess & ylpeä & apos; Vernonista

Kun pari odotti tulosta, Ant ja Dec toimittivat uutisen, että se oli linnan kuningatar, mikä vahvisti Giovannan voittaneen.

Tähti hämmästyi voitostaan, eikä pystynyt tuskin puhumaan isännille.

Hän tunnusti: 'En voi uskoa sitä, ihmiset ovat todella ottaneet puhelimensa ja äänestäneet.

Jordan North tuli toiseksi (Kuva: ITV)

'En voi uskoa sitä, se on ollut hämmästyttävin kokemus, kysy minulta viikossa.'

Isännät kertoivat hänelle, että he olivat äänestäneet häntä 'miljoonissaan', kun Vernon luovutti kruunun ja kiitti häntä.

Dec sanoi kolmesta pienestä lapsestaan ​​Buzzista, Buddystä ja Maxista: 'Kolme pientä lasta on tulossa hulluksi juuri nyt!'

kyselyn lataus

Onko Giovanna ansainnut voittaa Celeb 2020 -kilpailun?

Yli 6000 ÄÄNETTÄ

JooÄlä

Hänen kakkonen Jordan oli ylpeä siitä, että hän on päässyt tähän mennessä, ja kutsui häntä arvokkaaksi voittajaksi.

millä kanavalla englanti bulgaria on?

Se kuvataan yleensä Australiassa, ja leiri on viidakko - viimeksi vuonna 2019 voitti EastEnders -tähti Jacqueline Jossa.

Jacqueline ei voinut luovuttaa kruunua normaalilla viidakkomuotilla Covid-19-rajoitusten vuoksi.

I & Celebrity on nyt saatavilla ITV Hubissa.